دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۸
1399/12/18
دوازدهمین نشست فصلی انجمن علمی اپیدمیولوژیست های ایران برگزار شد.

ریاست دانشکده بهداشت از برگزاری دوازدهمین نشست فصلی انجمن علمی اپیدمیولوژیست های ایران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در تاریخ 1399/12/18 خبر داد.

آقای دکتر خیری در ادامه افزودند که دوازدهمین نشست فصلی انجمن علمی اپیدمیولوژیست های ایران روز دوشنبه از ساعت 9 صبح لغایت 14:30 بعدازظهر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و انجمن علمی اپیدمیولوژیست های ایران و با همکاری مرکز تحقیقات مدل سازی در سلامت ،گروه آموزشی اپیدمیولوژی و آمار زیستی و همکاری معاونت آموزشی و معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار گردید. ایشان در ادامه افزودند در ابتدای این سمینار فصلی آقای دکتر شیرانی ضمن خیر مقدم به اساتید گرانقدر به ایراد سخنرانی پرداختند و سمینار فصلی اپیدمیولوژی با حضور بیش از 150 اپیدمیولوژیست از دانشگاه های علوم پزشکی  سراسر کشور،دانشجویان و پژوهشگران این حوزه و با بازدید و حضور بیش از 500 نفر به صورت  آفلاین و دانلود محتواهای آموزشی و برنامه ها شروع گردید.

این عضو هیئت علمی دانشگاه در ادامه افزودند این نشست در 4 پانل برگزار گردید که در پانل اول که در ارتباط با مفاهیم اپیدمیولوژی دیجیتال بود ، ریاست این پانل بر عهده دکتر کورش اعتماد مدیر گروه اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران بود که در این پانل آقای دکتر علی احمدی رئیس مرکز تحقیقات مدل سازی درسلامت و دانشیار اپیدمیولوژی و همچنین آقای دکتر عبدالله محمدیان معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی و استادیار اپیدمیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به سخنرانی پرداختند. در ادامه ایشان افزودند در پانل دوم دکتر چمن اپیدمیولوژیست و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بعنوان رئیس پانل حضور داشتند که با سخنرانی دکتر شهرام طهماسبیان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد،دکتر محمد حسن امامیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و دکتر علی شریفی زارچی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف و طراح اپیلیکیشن ماسک در ایران به ارائه سخنرانی پرداختند.پس از برگزاری پانل اول و دوم گفتگوی آنلاین و پرسش و پاسخ میان شرکت کنندگان و اساتید به ریاست دکتر اعرابی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران  و دکتر منوچهر کرمی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان انجام شد.

دکتر خیری در ادامه افزودند در پانل  سوم با عنوان نقش مدل سازی و ترجمان دانش در اپیدمیولوژی دیجیتال که با ریاست آقای دکتر حمید شریفی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد ، در این پانل دکتر سلیمان خیری  رئیس دانشکده بهداشت و دکتر هادی رئیسی عضو گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و  آقای دکتر علی اکبر حقدوست معاون محترم آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی سخنرانی نمودند.همچنین در پانل 4 که با عنوان سیاستگزاری و ترجمان دانش در اپیدمیولوژی دیجیتال و به ریاست پانلی دکتر  قباد مرادی از دانشگاه علوم پزشکی کردستان و مسئول کمیته ساماندهی تحقیقات کووید 19 در وزارت بهداشت و با شرکت چند نفر از اساتید و پیام دکتر نجفی معاون محترم تحقیقات و و فنآوری وزارت بهداشت و سخنرانی دکتر سوری ریاست کمیته اپیدمیولوژی کووید 19 وزارت بهداشت و درمان همراه بود پس از این پانل جلسه پرسش و پاسخ و تالار گفتگوی سوم و چهارم برگزار که با مدیریت دکتر احسان مصطفوی رئیس مرکز تحقیقات بیماری های نوپدید و بازپدید انسیتو پاستور ایران و دکتر افشین استوار رئیس مرکز مدیریت بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت برگزار گردید.پس از برگزاری این 4 پانل دکتر کورش هلاکویی دبیر انجمن اپیدمیولوژیست های ایران به جمع بندی و بررسی نقطه نظرات انجمن پرداختند.

دکتر خیری در پایان به این نکته اشاره کردند که در کشور ایران فقط چند دانشگاه مجوز اخذ دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته اپیدمیولوژی را دارند که خوشبختانه یکی از این دانشگاه ها دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد است که از سال 1394 تا کنون مشغول ارئه خدمات آموزشی به دانشجویان این رشته می باشد.

تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس : شهركرد، مجتمع آموزشي رحمتيه ، دانشكده بهداشت
كدپستي :
دورنگار : 33334678-038    تلفن : 33335653 -038
تاریخ بروز رسانی 1403/02/07
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.